Digital Marketing

Αυξήστε τα έσοδα σας με αποδεδειγμένες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.

Digital και Social Media Marketing

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και στοχευμένες υπηρεσίες Digital Marketing για ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις λιανεμπορίου και ιατρεία με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους μάρκετινγκ. Το μεγάλο ποσοστό των μελλοντικών επισκεπτών σας προέρχεται από τα κοινωνικά δίκτυα και από την παρουσία σας στο διαδίκτυο, την επικοινωνία των χρηστών και τους επισκέπτες που μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Η εμπειρία και η γνώση που διαθέτουμε στη διαφήμιση διαφορετικών κλάδων μας βοηθάει να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, δημιουργώντας για εσάς μια πλήρη στρατηγική περιεχομένου και παράλληλα αναλαμβάνουμε τη διαχείριση όλων των σελίδων στα Social Media της επιχείρησής σας.
Εφαρμόζουμε τη γραφιστική ταυτότητά της επιχείρησης, αναπτύσσουμε εφαρμογές και διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες. Ο επαγγελματίας φωτογράφος Γιώργος Θαλασσινός αναλαμβάνει την φωτογράφιση του καταλύματός , της επιχείρησής και των προϊόντων σας δημιουργώντας ένα δυνατό περιεχόμενο για όλες τις πλατφόρμες, με στόχο να προβληθεί σωστά η επιχείρησή και τα προϊόντα σας.

Υπηρεσίες

Digital Marketing για όλες τις επιχειρήσεις

 • Στρατηγικό Content Marketing

  Η εταιρία μας βελτιώνει την αναγνωρισιμότητα του brand σας, αυξάνει τις κρατήσεις σας ενώ παράλληλα σχεδιάζει, δημιουργεί, διανέμει και εκδίδει περιεχόμενο που στοχεύει καλύτερα το κοινό σας.

 • Email Marketing

  Δημιουργούμε επιτυχημένες καμπάνιες μέσω email με σκοπό να προσελκύσουμε νέους πελάτες και να κρατήσουμε ενημερωμένους τους υπάρχοντες προωθώντας τις νέες υπηρεσίες σας αλλά και τα προϊόντα σας.

 • SEM ( Search Engine Marketing)

  Χρησιμοποιούμε διάφορες μορφές πληρωμένων διαφημίσεων, οι οποίες εμφανίζονται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, προωθώντας το κατάλυμά, την επιχείρησή και τα προϊόντα σας.

 • SEO

  Search Engine Optimisation, είναι η διαδικασία κατά την οποία βελτιώνουμε την ορατότητα του website σας στις μηχανές αναζήτησης της Google με στόχο να προσελκύσουμε δυνητικούς και υφιστάμενους πελάτες.

 • Social Media Marketing

  Επεκτείνουμε την αναγνωρισιμότητα και ορατότητα της επιχείρησής σας στις πλατφόρμες των Social Media, καθώς στις μέρες μας αποτελούν τον πιο ισχυρό παράγοντα για την προώθηση μιας επιχείρησης δημιουργώντας αξιοσημείωτη επιτυχία μέσω αφοσιωμένων υποστηρικτών που δημιουργούν.

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων

  Στη Nitereso κατασκευάζουμε ιστοσελίδες γρήγορες, λειτουργικές, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης με responsive web design, ώστε να εμφανίζονται σωστά σε όλες τις ψηφιακές συσκευές.

 • Φωτογραφία και Παραγωγή Video

  Η επιχείρηση, το ξενοδοχείο σας και τα προϊόντα σας μπορόυν να ξεχωρίσουν με τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις μας καταφέρνοντας να αναδείξουμε την εμπειρία που θα αποκτήσουν οι πελάτες σας με καθηλωτικές lifestyle φωτογραφίες και video με concept.

 • Digital Marketing Στρατηγική

  Οργανώνουμε πλάνα που βοηθούν το κατάλυμά σας να πετύχει συγκεκριμένους ψηφιακούς στόχους μέσω επιλεγμένων marketing καναλιών και media.

 • Metasearch

  Πολλοί εν δυναμει πελάτες στρέφονται σε αυτές τις πλατφόρμες ( Google Hotel Ads, Trivago, Tripadvisor, Kayak, Hotel Combined, Wego, Skyscanner) για να συγκρίνουν τις τιμές των ξενοδοχείων πριν προχωρήσουν στην κράτησή τους.

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις για το Digital Marketing

 • Τι περιλαμβάνει το Digital Marketing;

  To Digital Marketing έχει ως στόχο να βοηθήσει μια επιχειρήση ή ένα προϊόν να προβληθούν και να αναπτυχθούν διαδικτυακά. Περιλαμβάνει διάφορες τακτικές κατανόησης συμπεριφορές των καταναλωτών στο διαδίκτυο. Τo Digital Marketing βασίζεται στα Social Media Marketing, στο Display Advertising, Pay-per-Click (PPC), Google Ads ( Adwords, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), Email Marketing και Content Marketing.

 • Είναι σημαντικό το Digital Marketing;

  Το διαδίκτυο αποτελεί το νούμερο ένα μέσο πληροφορίας, ειδήσεων, αγορών και ψυχαγωγίας καθώς οι χρήστες έχουν συνεχή δυνατότητα ενημέρωσης.Μια στρατηγική digital marketing αποτελείται από ένα λεπτομερές σχέδιο τρόπων αξιοποιήσης των διάφορων καναλιών του digital marketing για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και τι να περιμένετε όσον αφορά τα αποτελέσματα. Παράλληλα το Digital Marketing έχει την δυνατότητα να βοηθάει επιχειρήσεις και προϊόντα οποιαδήποτε κλάδου.

 • Πόσο αποτελεσματικό είναι το Digital Marketing;

  Όπως σε κάθε μέθοδο marketing το Digital Marketing είναι τόσο αποτελεσματικό όσο είναι το άτομο που έχει αναλάβει να το κάνει και κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις σε αυτό. Είναι σημαντικό να κατανοηθεί ότι στο Digital Marketing είναι πολύ αποτελεσματικό να επενδύσετε και σίγουρα θα έχετε πολλαπλάσιο κέρδος. Η αγορά στο διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλη και με σωστές κινήσεις που θα σας συμβουλέψουμε μπορείτε να βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

 • Ποιες είναι οι καλύτερες Digital Marketing στρατηγικές;

  Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι πιο αποτελεσματικές στρατηγικές Digital Marketing είναι το Social Media Marketing, το Email Μarketing, Pay per Click Advertising, Content Marketing και Retargeting Ads.