Σχεδιασμός λογοτύπου & εταιρικής ταυτότητας Ηράκλειο Κρήτης

Storytelling με έξυπνο Branding

Σχεδιασμός Λογοτύπων και Branding

Το Branding αποτελεί ένα απο τα πιο πολύτιμα επενδυτικά αγαθά, τα οποία μια επιχείρηση ή ενα προϊόν πρέπει να δημιουργήσει για να ορίζεται πως μια επιχείρηση ή ενα προϊόν μπορεί να διακριθεί. Ένα δυνατό brand βοηθάει να χτιστεί η αναγνωρισιμότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Επιπλέον, το Branding αυξάνει την αξιοπιστία, διευκολύνει τις αγορές των προϊόντων και την αφοσίωση των πελατών.

Οι brand designers μας εξιδεικεύονται στον σχεδιασμό λογοτύπων και εταιρικής ταυτότητας και σχέδια για το προϊόν και την επιχείρησή σας με σκοπό να διακρίνεται σωστά με ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα που διαφέρει από τους ανταγωνιστές. Στόχος μας είναι να βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό προωθώντας την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 • Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

  Εταιρική Ταυτότητα

  Η εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει όλα τα εταιρικά οπτικά χαρακτηριστικά και στοιχεία design, από το λογότυπο μέχρι τα γραφιστικά για τις δημοσιεύσεις στα Social Media.

 • H ομάδα μας αποτελείται απο brand experts οι οποίοι σχεδιάζουν το λογότυπο για το brand σας.

  Σχεδιασμός Logo

  H ομάδα μας αποτελείται απο brand experts οι οποίοι σχεδιάζουν το λογότυπο για το brand σας. Η εικόνα του brand γίνεται αμέσως αναγνωρίσιμη λόγω της δυνατής εταιρικής ταυτότητας, αφήνοντας δυνατό αποτύπωμα στους πελάτες.

 • Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών, φυλλαδίων

  Επαγγελματικές Κάρτες-Φυλλάδια- Ετικέτες

  Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών, φυλλαδίων και ετικετών με αισθητικό αποτέλεσμα ώστε να πετύχετε την προωθητική προσέγγιση του brand σας .

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις για το Σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και λογοτύπου

 • Τι ακριβώς είναι το Branding;

  To Branding είναι μια στρατηγική σχεδιασμένη από οργανισμούς να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αναγνωρίζουν την επωνυμία τους και βοηθάει τις επιχειρήσεις να έχουν κέρδος και επιτυχία. Το Branding μπορεί επίσης να αλλάξει το πως οι καταναλωτές σκέφτονται για μια επωνυμία, μπορεί να ωθήσει μια επιχείρηση και παράλληλα να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της.

 • Πως κάνουμε αποτελεσματικά Branding;

  Όταν μια εταιρία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του Branding και της εταιρικής σας ταυτότητας είναι σημαντικό να κατανοήσουν πως εσείς οι ίδιοι καθορίζεται την επωνυμία σας, ποιο ακριβώς είναι το όραμα και η φιλοσοφία σας. Πρέπει να σκέφτεστε πάντα την επωνυμία σας σαν ένα άτομο που στοχεύει να έχει μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες σας.