Κατασκευή EShop

Κατασκευή ΕShop με γνώμονα την υψηλή απόδοση της επένδυσής στον πελάτη.

cart

Σχεδιασμός και κατασκευή eshop απο την Nitereso

H κατασκευή EShop δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς η επιτυχία τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η Nitereso βρίσκεται δίπλα σας για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το eshop σας, έχοντας ως στόχο την αύξηση του πελατολογίου, των πωλήσεων και του κέδρους σας.

Κατασκευάζουμε για εσάς ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα με αισθητική, ταχύτητα και ευκολία στην πλοήγηση του από όλες τις ψηφιακές συσκευές. Διασφαλίζουμε την καλαισθησία στην παρουσίαση των προϊόντων σας καθώς και την παραμονή των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Παράλληλα, εγγυούμαστε την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθ'όλη την διάρκεια των online αγορών σας.

Μην αφήνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην αφάνεια, αυξήστε τα κέρδη σας με ηλεκτρονικές πωλήσεις στο διαδίκτυο. Διαθέτουμε τα μέσα και τις γνώσεις για να να ξεχωρίσετε στον κλάδο σας με online πωλήσεις. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την συντήρηση και τις φωτογραφίες των προϊόντων σας με την κατασκευή eshops που ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες, σας λύνουν τα χέρια και αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

Υπηρεσίες

Κατασκευή Eshop

 • Eshop με responsive web design, ώστε να εμφανίζονται σωστά σε όλες τις ψηφιακές συσκευές.

  Responsive Design EShop

  Κατασκευάζουμε γρήγορα, λειτουργικά, φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης Eshop με responsive web design, ώστε να εμφανίζονται σωστά σε όλες τις ψηφιακές συσκευές.

 • SEO ιστοσελίδων, είναι η διαδικασία κατά την οποία βελτιώνουμε την ορατότητα του website της επιχείρησής σας στις μηχανές αναζήτησης της Google

  SEO ιστοσελίδων

  SEO ιστοσελίδων, είναι η διαδικασία κατά την οποία βελτιώνουμε την ορατότητα του website της επιχείρησής σας στις μηχανές αναζήτησης της Google με στόχο να προσελκύσουμε δυνητικούς και υφιστάμενους πελάτες.

 • ERP Integration Συγκεντρώνουμε και οργανώνουμε business data μέσω ενός ενσωματωμένου λογισμικού.

  ERP Integration

  Συγκεντρώνουμε και οργανώνουμε business data μέσω ενός ενσωματωμένου λογισμικού.

 • open cart logo

  Open-cart

  Κατασκευή του Εshop με το Open-cart, το οποίο παρέχει μια επαγγελματική και αξιόπιστη βάση απο την οποία κατασκευάζουμε ένα επιτυχημένο online store.

 • To Woo-commerce θα κάνει το e-shop σας ένα πολύ ισχυρό διαδικτυακό κατάστημα.

  Woo-commence

  Μία παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , η οποία είναι συνδεδεμένη με το WordPress. To Woo-commerce θα κάνει το e-shop σας ένα πολύ ισχυρό διαδικτυακό κατάστημα.

Faq

Συχνές ερωτήσεις για το Digital Marketing

 • Αξίζει να κάνω EShop για την επιχείρησή μου;

  H απάντηση είναι ναι και μάλιστα άμεσα καθώς το ηλεκτρικό κατάστημα είναι δεδομένο στην εποχή μας.
  Η δημιουργία ενός Εshop σημαίνει ότι τα προϊόντα σας είναι διαθέσιμα όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά όσοι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να γίνουν άμεσα πελάτες. Οι υπηρεσίες και οι πωλήσεις μπορούν να αυτοματοποιηθούν, καθιστώντας το εύκολο τόσο για εσάς όσο και για τον πελάτη. Τα οφέλη είναι πολλά: προσιτότητα και προσέγγιση πελατών καθώς μπορείτε να πωλείτε τα προϊόντα σας όχι μόνο σε τοπικά αλλά σε όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα η επιχείρησή σας γίνεται έχει περισσότερη αναγνωρισιμότητα.
  Παράλληλα η διαθεσιμότητα στις αγορές γίνεται 24/7 ενώ τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ με στόχο να προωθήσετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.

 • Tι πρέπει όμως να προηγηθεί πριν την καταστευή eshop;

  Η απάντηση δεν είναι άλλη από την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων σας από εξιδικευμένο φωτογράφο σε ειδικό studio. Ο επαγγελματίας φωτογράφος πρέπει να έχει γνώση των ειδικών τεχνικών που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν καθώς επίσης και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ο τρόπος προβολής των προϊόντων σας στο eshop έχει άμεση σχέση με τις πωλήσεις σας και αποτελεί μία πολύ σημαντική ενέργεια ώστε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο eshop. Η σωστή φωτογράφιση των προϊόντων σας είναι ο σημαντικότερος συντελεστής για να έχετε σωστή προβολή των προϊόντων σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

 • Πως ένα EShop γίνεται επιτυχημένο;

  Το πόσο επιτυχημένο θα είναι ένα EShop εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες που έχουν να κάνουν με το Brand, το ίδιο το προϊόν, την τεχνική κατασκευή του EShop και το marketing που θα ακολουθηθεί.


  1. Δημιουργία απο ειδικούς έμπειρους web developers.
  2. Σύγχρονους μεθόδους κατασκευής- Design.
  3. Να είναι γρήγορη και responsive/ mobile friendly.
  4. Φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO).
  5. Ψηφιακή διαφήμιση μέσω socia Media και Google Ads.
  6. Υψηλής ποιότητας φωτογραφικό υλικό.
  7. Ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά
  8. Θέληση πραγματικά να φροντίσετε για το EShop σας.
 • Γιατί είναι απαραίτητο να έχω SEO στο EShop μου;

  SEO είναι μια διαδικασία οργανικής κατάταξης μιας ιστοσελίδας ή ενός EShop στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Όταν το EShop έχει το απαραίτητο SEO καταφέρνει να κατατάσσεται υψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google, ενώ παράλληλα χτίζει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία για την επιχείρηση και το ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλληλα, το SEO επηρεάζει τον αγοραστικό κύκλο και μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αλληλεπίδρασης, της εισόδου και τέλος των αγορών στο EShop σας.

 • Είναι απαραίτητη η συντήρηση και βελτιστοποίηση του EShop μου;

  Από την στιγμή που ο ειδικός web developer θα κατασκευάσει τo Eshop σας πρέπει να ακολουθεί συνεχώς διαδικασίες ενημέρωσης της με σκοπό να “τρεχει” σωστά, να μην αργεί, να είναι ασφαλές για ηλεκτρονικές αγορές χωρίς προβλήματα και να μην δημιουργεί προβλήματα στους χρήστες. Μαζί με αυτές τις ενέργειες πολύ σημαντική είναι η βελτιστοποίηση του SEO της ιστοσελίδας. Οι ανταγωνιστές σας κάνουν κι εκείνοι βελτιστοποίηση SEO για να κατατάσσονται υψηλά στις μηχανές αναζήτησης, οπότε εκείνος που ενημερώνει το SEO του συχνά θα βρίσκεται και ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.