Επαγγελματική Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Δημιουργούμε με την επαγγελματική φωτογράφιση το κατάλληλο storytelling για ολοκληρωμένη προβολή του brand σας.

Δημιουργούμε με την επαγγελματική φωτογράφιση το κατάλληλο storytelling για ολοκληρωμένη προβολή του brand σας.

Επαγγελματική Φωτογράφιση Ξενοδοχειακών Μονάδων απο τον Γιώργο Θαλασσινό

Ζούμε στην εποχή της εικόνας, όπου η επαγγελματική φωτογράφιση παίζει τον πρώτο ρόλο στην προσέλκυση νέων πελατών για την επιχείρησή σας εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά της και έχοντας ως στόχο να αναδυθεί στην αγορά. Στη Νitereso βλέπουμε το κάθε φωτογραφικό project ως μοναδικό, παρέχοντας εξειδικευμένες φωτογραφικές υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Διαθέτουμε πολυετή πείρα στην αρχιτεκτονική φωτογράφιση ξενοδοχείων, φωτογράφιση βιλών και καταλυμάτων, στην εναέρια φωτογράφιση (drone) , τη φωτογράφιση προϊόντων και food photography. Έτσι χτίζουμε το κατάλληλο storytelling και εγγυόμαστε την ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησής σας ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
Χρησιμοποιούμε κάμερες υψηλής ανάλυσης, αρχιτεκτονικούς φακούς (Tilt and Shift) για να αποφεύγονται οι παραμορφώσεις και να επιτυγχάνεται αρχιτεκτονική συμμετρία. Για την εναέρια φωτογράφιση, χρησιμοποιούνται Drones τελευταίας τεχνολογίας υψηλής ευκρίνειας που τα διαχειρίζονται πιστοποιημένοι φωτογράφοι.

Μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον κόσμο της φωτογραφίας, ο Γιώργος Θαλασσινός ambassador στις μεγαλύτερες φωτογραφικές εταιρίες όπως: Gitzo, Manfrotto, NiSi, μπορεί να μελετήσει το φωτογραφικό πλάνο της επιχείρησής σας και να σας προτείνει την καλύτερη φωτογράφιση που θα την αναδείξει. Ο ίδιος εξετάζει το χώρο - προϊόν σας και καταλήγει στον σωστότερο και καταλληλότερο τρόπο φωτογράφισης.

Υπηρεσίες

Επαγγελματική φωτογράφιση

 • Φωτογράφιση Ξενοδοχείων, Βιλών και Καταλυμάτων

  Φωτογράφιση Ξενοδοχείων, Βιλών και Καταλυμάτων

  Μπορούμε να κάνουμε το ξενοδοχείο ή το κατάλυμά σας να ξεχωρίζει με τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις μας καταφέρνοντας να αναδείξουμε την εμπειρία που θα αποκτήσουν οι πελάτες σας με καθηλωτικές lifestyle φωτογραφίες και video.

 • O φωτογράφος μας δημιουργεί δυναμικές και καινοτόμα εμπνευσμένες φωτογραφίες που αναδεικνύουν το αρχιτεκτονικό design,

  Αρχιτεκτονική Φωτογράφιση

  O φωτογράφος μας δημιουργεί δυναμικές και καινοτόμα εμπνευσμένες φωτογραφίες που αναδεικνύουν το αρχιτεκτονικό design, παρουσιάζοντας το τελικό σας project με το καλύτερο φωτισμό και προσφέροντας τις κατάλληλες φωτογραφίες για editorial αλλα και εμπορικό σκοπό.

 • Εναέρια Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπιση

  Εναέρια Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπιση

  Οι εναέριες λήψεις γίνονται μόνο από πιστοποιημένους, απο την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, χειριστές drones χρησιμοποιώντας επαγγελματικά drones υψηλής ανάλυσης και τεχνολογίας.

 • food photography στο Ηράκλειο Κρήτης

  Food Photography

  Αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις φαγητών με σωστό food styling για το εστιατόριο ή τις ξενοδοχειακές μονάδες σας, τα social media, το blog ή το website σας.

Faq

Συχνές Ερωτήσεις για την φωτογράφιση Ξενοδοχείων

 • Γιατί πρέπει να κάνω επαγγελματική φωτογράφιση για το ξενοδοχείο μου;

  Η επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για το σχεδιασμό μιας επιτυχημένης στρατηγικής πωλήσεων και ανάπτυξης της ξενοδοχειακής σας ταυτότητας.
  Η σωστή προδιαγεγραμμένη φωτογράφιση αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά σας εργαλεία, έτσι ώστε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των δυνητικών πελατών σας, τόσο μέσα από τον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας, όσο και μέσω των OTAs αυξάνοντας τις κρατήσεις των πελατών σας.

 • Τι προσφέρει ένας φωτογράφος ξενοδοχείου;

  Οι φωτογράφοι ξενοδοχείων καταγράφουν κρίσιμες σκηνές, όπως εγκαταστάσεις στο ξενοδοχείο, ατμόσφαιρα, δωμάτια και άλλες λήψεις που ξεχωρίζουν το μέρος από άλλα ξενοδοχεία.