Επαγγελματική Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Δημιουργούμε με την επαγγελματική φωτογράφιση το κατάλληλο storytelling για ολοκληρωμένη προβολή του brand σας.

Επαγγελματική Φωτογράφιση Ξενοδοχειακών Μονάδων

Ζούμε στην εποχή της εικόνας, όπου η επαγγελματική φωτογράφιση παίζει τον πρώτο ρόλο στην προσέλκυση νέων πελατών για την επιχείρησή σας εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά της και έχοντας ως στόχο να αναδυθεί στην αγορά. Στη Νitereso βλέπουμε το κάθε φωτογραφικό project ως μοναδικό, παρέχοντας εξειδικευμένες φωτογραφικές υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Διαθέτουμε πολυετή πείρα στην αρχιτεκτονική φωτογράφιση ξενοδοχείων, βιλών και καταλυμάτων, στην εναέρια φωτογράφιση (drone) , τη φωτογράφιση προϊόντων και food photography. Έτσι χτίζουμε το κατάλληλο storytelling και εγγυόμαστε την ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησής σας ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
Χρησιμοποιούμε κάμερες υψηλής ανάλυσης, αρχιτεκτονικούς φακούς (Tilt and Shift) για να αποφεύγονται οι παραμορφώσεις και να επιτυγχάνεται αρχιτεκτονική συμμετρία. Για την εναέρια φωτογράφιση, χρησιμοποιούνται Drones τελευταίας τεχνολογίας υψηλής ευκρίνειας που τα διαχειρίζονται πιστοποιημένοι φωτογράφοι.

Μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον κόσμο της φωτογραφίας, ο Γιώργος Θαλασσινός ambassador στις μεγαλύτερες φωτογραφικές εταιρίες όπως: Gitzo, Manfrotto, NiSi, μπορεί να μελετήσει το φωτογραφικό πλάνο της επιχείρησής σας και να σας προτείνει την καλύτερη φωτογράφιση που θα την αναδείξει. Ο ίδιος εξετάζει το χώρο - προϊόν σας και καταλήγει στον σωστότερο και καταλληλότερο τρόπο φωτογράφισης.

Υπηρεσίες

Επαγγελματική φωτογράφιση

 • Φωτογράφιση Ξενοδοχείων, Βιλών και Καταλυμάτων

  Μπορούμε να κάνουμε το ξενοδοχείο ή το κατάλυμά σας να ξεχωρίζει με τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις μας καταφέρνοντας να αναδείξουμε την εμπειρία που θα αποκτήσουν οι πελάτες σας με καθηλωτικές lifestyle φωτογραφίες και video.

 • Αρχιτεκτονική Φωτογράφιση

  O φωτογράφος μας δημιουργεί δυναμικές και καινοτόμα εμπνευσμένες φωτογραφίες που αναδεικνύουν το αρχιτεκτονικό design, παρουσιάζοντας το τελικό σας project με το καλύτερο φωτισμό και προσφέροντας τις κατάλληλες φωτογραφίες για editorial αλλα και εμπορικό σκοπό.

 • Φωτογράφιση Ακινήτων

  Παρουσιάζουμε τα οικήματα και τις εμπορικές ιδιοκτησίες σας προβάλλοντας και εξασφαλίζοντας οτι τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους θα τονίζονται σωστά.

 • Εναέρια Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπιση

  Οι εναέριες λήψεις γίνονται μόνο από πιστοποιημένους, απο την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, χειριστές drones χρησιμοποιώντας επαγγελματικά drones υψηλής ανάλυσης και τεχνολογίας.

 • Φωτογράφιση Προϊόντων

  Δημιουργούμε καθαρές, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες προϊόντων για τα social media, websites ή το e-shop σας.

 • Food Photography

  Αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις φαγητών με σωστό food styling για το εστιατόριο ή τις ξενοδοχειακές μονάδες σας, τα social media, το blog ή το website σας.