Καταχώρηση στις πλατφόρμες online κράτησης

Σωστή καταχώρηση για περισσότερες κρατήσεις

καταχώρηση των καταλυμάτων στις πλατφόρμες online κράτησης (ΟΤΑs)

OTAs

Η καταχώρηση των καταλυμάτων στις πλατφόρμες online κράτησης (ΟΤΑs) είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς στις μέρες μας οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται μέσα από αυτές. Τα λεγόμενα Online Travel Agenies (OTAs) είναι ψηφιακά κανάλια όπου οι καταναλωτές μπορούν να ψάξουν και να προχωρήσουν στην κράτησή τους χωρίς την βοήθεια του παραδοσιακού ταξιδιωτικού πράκτορα. Αποτελούν την μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη για την διάθεση δωματίων ξενοδοχείων και online κρατήσεων στον ξενοδοχειακό τομέα. Τέτοιες πλατφόρμες είναι η Booking, Airbnb, Expedia, Tripadvisor, hotelbeds group, ibibo Group, eDreams ODIGEO.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε οτι η Nitereso δεν ευθύνεται για τις αναβαθμίσεις ή αλλαγές ανά διαστήματα στην κάθε πλατφόρμα. Επίσης με την ολοκλήρωση της καταχώρησης οι αλλαγές στην κάθε πλατφόρμα και στις τιμές του καταλύματος είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη ή του εκάστοτε διαχειριστή της πλατφόρμας.

 • Ανεβάζουμε τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες του καταλύματός σας.

  Ανεβάζουμε τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες του καταλύματός σας.

  Στη Nitereso αναλαμβάνουμε την πλήρη καταχώρηση του καταλύματος σας, τα στοιχεία καταλύματος, παροχές- υπηρεσίες και πληροφορίες καταλύματος, στοιχεία επικοινωνίας, και ρύθμιση πολιτικής ακύρωσης.

 • Ανεβάζουμε τις φωτογραφίες τους καταλύματός σας.

  Ανεβάζουμε τις φωτογραφίες τους καταλύματός σας.

  Τo φωτογραφικό υλικό μπορεί να προέρχεται απο τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του καταλύματος ή μπορούμε να αναλάβουμε την φωτογράφιση του καταλύματος για επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 • Εισάγουμε τις τιμές και τις μεθόδους πληρωμής

  Εισάγουμε τις τιμές και τις μεθόδους πληρωμής

  Εισάγουμε τις τιμές του καταλύματός σας ανά σεζόν και τους τρόπους πληρωμής.