Κειμενογράφηση Ιστοσελίδων - Seo Copywriting

Κειμενογραφία ιστοσελίδων φιλικά προς το SEO

Δημιουργικό και Αφηγηματικό Copywriting

Κείμενογραφία για υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Το copywriting ή αλλιώς η συγγραφή κειμένων που εμφανίζονται στα ηλεκτρονικά μέσα, websites, Social Media posts, Landing pages, ηλεκτρονικά φυλλάδια κ.α., συμβάλλει στην αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας και την αύξηση των πελατών σας.

Είναι ένα βασικό εργαλείο στο κομμάτι του Content Marketing και τα τελευταία χρόνια αποτελεί απαράβατο κομμάτι της στρατηγικής των Specialist Marketers. Τα κείμενα που δημιουργούνται από τους ειδικούς Copywriter της Nitereso έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα ή τις προσφορές σας στο κοινό που στοχεύετε. Δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ταυτότητα που θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Ένα ελκυστικό και συνάμα σωστό κείμενο σε όλες τις εσωτερικές κατηγορίες της ιστοσελίδας σας παίζει μεγάλο ρόλο για την διατήρηση του χρήστη σε αυτήν.

Στα Social Media το copywriting είναι το κλειδί για την επιτυχία του Customer Engagement, καθώς εξασφαλίζει την συνεχή αλληλεπίδραση με τους φίλους και ακόλουθούς σας, κρατώντας την επαφή σας μαζί τους και δημιουργεί μια σχέση σιγουριάς και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε αυτούς και την επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες

Copywriting

 • Δημιουργούμε οπτικό και καλογραμμένο περιεχόμενο

  Blog Copywriting

  Δημιουργούμε οπτικό και καλογραμμένο περιεχόμενο το οποίο εντυπωσιακό και ευανάγνωστο για το blog σας.

 • Κειμενογραφία ιστοσελίδων φιλικά προς το SEO

  SEO copywriting

  Search Engine Optimisation, είναι η διαδικασία κατά την οποία βελτιώνουμε την ορατότητα του περιεχομένου σας στις μηχανές αναζήτησης της Google με στόχο να προσελκύσουμε δυνητικούς και υφιστάμενους πελάτες.

 • Δημιουργικό και Αφηγηματικό Copywriting

  Δημιουργικό και Αφηγηματικό Copywriting

  Δημιουργούμε ιστορίες οι οποίες είναι ακαταμάχητες και κάνουν τον αναγνώστη να αισθάνεται μέρος την ιστορίας ενώ παράλληλα ενσωματώνουμε το copywriting σε όλο το project.

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις για το Copywriting

 • Γιατί το Copywriting είναι τόσο σημαντικό;

  H κειμενογραφία μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην επωνυμία σας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία και στη προσέλκυση κοινού προς μια επιχείρηση και ένα προϊόν. Η σημασία σωστής κειμενογραφίας μένει απαρατήρητη εάν δεν συνδεθεί σωστά με το κοινό. Η μη αποτελεσματική κειμενογραφία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε μια επιχείρηση ή ένα προϊόν που μπορεί να καταστρέψει όλο το marketing.

 • Ποια η διαφορά ανάμεσα στη Συγγραφή Περιεχομένου και στο Copywriting;

  Η βασική διαφορά ανάμεσα στη Συγγραφή Περιεχομένου και το Copywriting είναι:
  Ο Copywriter γράφει για διαφημίσεις και γενικά υλικό για marketing με στόχο να πουλήσει προϊόντα και υπηρεσίες ή να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.
  O Content Writer γράφει εκπαιδευτικό περιεχόμενο χωρίς προωθητικά μηνύματα.