Φωτογράφιση 360 & Εικονικές Περιηγήσεις

Ρεαλιστικός τρόπος προβολής!

Πανοραμικές Φωτογραφίσεις 360 και Εικονικές Περιηγήσεις

Στη Nitereso διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν την 360º φωτογράφιση και 360º περιήγηση(Vitrual Tour). Δώστε στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας ή των Social media την δυνατότητα να δει σε υψηλή ποιότητα τον χώρο σας επιλέγοντας τις 360º υπηρεσία μας.

360º Virtual Tour (Εικονική περιήγηση)
Το 360º Virtual Tour αποτελεί πλέον κανόνα για την προβολή του χώρου σας, στον τομέα των ξενοδοχειακών καταλυμάτων και όχι μόνο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα όχι απλά να δουν αλλά και να περιηγηθούν στον χώρο σας έχοντας πλήρη εικόνα του.

360 º Photography
Aν μια εικόνα ειναι 1.000 λέξεις ή 360º photography μπορεί να δώσει στους επισκέπτες σας μια πλήρη εικόνα για την επιχείριση ή το κατάλυμά σας. Ο έμπειρος φωτογράφος μας, Γιώργος Θαλασσινός με τον επαγγελματικό και ειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτει μπορεί να αποτυπώσει το κατάλυμα, την επιχείρηση , το ξενοδοχείο σας με ένα σωστό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα που θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες , ενώ με την εισαγωγή της 360 º Photography στην Βooking η αύξηση των κρατήσεών σας θα είναι δεδομένη.

Υπηρεσίες

360 Virtual Tours & 360 Photography

 • Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας διαδραστικών εικονικών περιηγήσεων

  360° Virtual Tours

  Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας διαδραστικών εικονικών περιηγήσεων.

 • Google Maps and Streetview

  Το Street View είναι μία 360°εικονική περιήγηση της επιχείρησής σας, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να σας βρουν στη Google, Google Maps & Street View.

 • Φωτογράφιση Προϊόντων 360° Nitereso studio

  Φωτογράφιση Προϊόντων 360°

  Με αυτή τη φωτογραφική τεχνική και με τη βοήθεια ειδικών turntables τα προϊόντα σας παρουσιάζονται από όλες τις πλευρές με στόχο τη ρεαλιστικότερη προβολή τους.