Φωτογράφιση ξενοδοχείων

amazing breakfast at Ikaros resort

Η επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για το σχεδιασμό μιας επιτυχημένης στρατηγικής πωλήσεων και ανάπτυξης της ξενοδοχειακής σας ταυτότητας.
Η σωστή προδιαγεγραμμένη φωτογράφιση αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά σας εργαλεία, έτσι ώστε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των δυνητικών πελατών σας, τόσο μέσα από τον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας, όσο και μέσω των OTAs αυξάνοντας τις κρατήσεις των πελατών σας.

Επαγγελματική φωτογράφιση  πισίνας ξενοδοχείου στα Χανιά

lyttos beach interior pool at gym

Είναι σύνηθες να συναντάμε υψηλής ποιότητας καταλύματα, με πολύ φτωχό φωτογραφικό υλικό γεγονός που έχει αρνητική επίδραση στις συνολικές πωλήσεις τους, αφού το προϊόν δεν παρουσιάζεται ολοκληρωμένα. Τις περισσότερες φορές οι ξενοδόχοι αδυνατούν να κατανοήσουν τη σημασία της υψηλής ποιότητας και αισθητικής του φωτογραφικού υλικού αλλά και των τρόπων με τους οποίους μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις τους, με αποτέλεσμα να μη γίνεται η σωστή επένδυση σε αυτή την τόσο σημαντική ενέργεια.

lyttos beach Receprion Photography

Φωτογράφιση για  το ξενοδοχείο Arina Beach

Είσοδος στο Lyttos Beach με την εκκλησία

ikaros beach spa pool

Στην Nitereso διαθέτουμε έμπειρους φωτογράφους με επαρκή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο. Χρησιμοποιούμε κάμερες υψηλής ανάλυσης, αρχιτεκτονικούς φακούς (Tilt and Shift) για να αποφεύγονται οι παραμορφώσεις και να επιτυγχάνεται αρχιτεκτονική συμμετρία.Για την εναέρια φωτογράφιση, χρησιμοποιούνται Drones τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ευκρίνειας που τα διαχειρίζονται μόνο πιστοποιημένοι χειριστές drones από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

aerial drone photography Lyttos Beach

 Drone photography for hotels in Crete

aerial photography for Nana Princess Hotel

Φωτογράφιση μοντέλου για  το ξενοδοχείο Golden Bee

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει αρκετά έργα τα οποία η έμπειρη ομάδα μας έχει διατελέσει και θα μπορούσαν να σας κατατοπίσουν σχετικά με το πώς θα πρέπει να είναι η παρουσίαση του καταλύματος σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φωτογράφιση Βιλών Ηράκλειο απο την Nitereso

reception desk  at Iolida Beach hotel chania