Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας

δημιουργία SEO για την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας

Με τον έντονο ανταγωνισμό στον τομέα των υπηρεσιών και των επιχειρήσεων, καθημερινά προσπαθούμε να βρούμε νεότερους τρόπους για να αυξήσουμε τη βάση πελατών μας. Σε αυτό τον ψηφιακό κόσμο, προσπαθούμε να το κάνουμε χρησιμοποιώντας αρκετές τακτικές SEO στην κατασκευή των ιστοσελίδων. Με πάνω από 1,8 εκατομμύρια ιστότοπους που δρουν στον ψηφιακό κόσμο πρέπει με έναν τρόπο να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό. Και εδώ είναι που το SEO, δηλαδή η Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης γίνεται αναγκαία. Καθώς το 68 τοις εκατό των διαδικτυακών εμπειριών ξεκινά με μια αναζήτηση επιβάλεται ένας βελτιστοποιημένος ιστότοπος στις μηχανές αναζήτησης.

Η επισκεψιμότητα που λαμβάνει ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι τόσο οργανική όσο και ανόργανη. Όμως, καθώς τα πέντε κορυφαία αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης λαμβάνουν το 67,60 τοις εκατό των συνολικών κλικ, η προσέλκυση οργανικής επισκεψιμότητας είναι το κλειδί για την επιτυχία οποιουδήποτε ιστότοπου και το SEO συμβάλλει πολύ στην προσέλκυση αυτής της επισκεψιμότητας. Λοιπόν ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς η Nitereso βοηθά στην αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Τι είναι η οργανική κυκλοφορία;
Αναφέρεται στους χρήστες που οδηγούνται στον ιστότοπό σας οργανικά μέσω των μηχανών αναζήτησης και όχι μέσω των μέσων πληρωμένων διαφημίσεων. Όταν ένας χρήστης πληκτρολογεί κάτι στις μηχανές αναζήτησης, υπάρχει μια ατελείωτη λίστα ιστοτόπων που αναδύεται, εκτός από ορισμένες διαφημίσεις που εμφανίζονται στην κορυφή και όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, γίνονται μέρος αυτού του ιστότοπου /οργανική κίνηση της εταιρείας. Με απλούς όρους, η οργανική επισκεψιμότητα είναι αυτό που μπορείτε να ονομάσετε δωρεάν επισκεψιμότητα, επισκεψιμότητα που έρχεται στον ιστότοπό σας απλώς επειδή είναι σχετικός και όχι επειδή έχει διαφημιστεί.

Σημασία της οργανικής κυκλοφορίας;
Το 53 τοις εκατό της επισκεψιμότητας του ιστότοπου προέρχεται από οργανικές αναζητήσεις. Αυτό είναι οικονομικά αποδοτικότερο, βιώσιμο, στοχευμένο έως πιο αξιόπιστο, τα οφέλη της επισκεψιμότητας οργανικής αναζήτησης είναι πολλά.

  1. Αποτελέσματα μακράς διαρκείας
    Έρευνα δείχνει ότι πάνω από το 30 τοις εκατό των οργανικών κλικ κατατάσσονται στην πρώτη θέση στις μηχανές αναζήτησης και παραμένουν στην κορυφή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ η ανόργανη επισκεψιμότητα σταματά τη στιγμή που σταματάτε τις διαφημίσεις που τις προσελκύουν. Έτσι θα χρειάζεστε συνεχή διαχείριση διαφημίσεων Google με αρκετά μεγάλο κόστος η απλά δημιουργείτε περιεχόμενο SEO και ο ιστότοπός σας θα βρίσκεται πάντα στην κορυφή κάθε φορά που η μηχανή αναζήτησης λαμβάνει ένα ερώτημα σχετικά με τον ιστότοπό σας.

  2. Στοχευμένο κοινό
    Τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης οδηγούν στην ιστοσελίδα σας μόνο εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

  3. Καλύτερο ποσοστό μετατροπής
    Η οργανική επισκεψιμότητα έχει περισσότερες πιθανότητες να μετατραπεί σε πελάτες. Όσο περισσότερο το στοχευμένο κοινό επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να εμπλακεί με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε.

SEO: αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας
Για την αυξήση της οργανικής επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, υπάρχουν πολλές ενεργίες που μπορεί να γίνουν, αλλά αν δεν γίνουν με τον σωστό τρόπο, θα είναι απλώς άλλη μια χαμένη προσπάθεια. Η Nitereso σαν εταιρεία SEO έχει μια ομάδα ειδικών SEO που γνωρίζουν καλά τις τακτικές που μπορούν να προσελκύσουν τους πελάτες-στόχους στον ιστότοπό σας.Παρακάτω θα δούμε τα διάφορα πεδία στα οποία εργάζεται μια εταιρεία SEO για να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα.

  • Η βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη
  • Πρακτικές On-Page SEO
  • Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών
  • Βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδας
  • Links Building (Off-Page SEO)
  • Βελτιστοποίηση περιεχομένου (Content SEO)
  • Βελτιστοποίηση για mobile/tablet συσκευές (Mobile SEO)
  • Βελτιστοποίηση εικόνων (Image SEO) κ.α.

    Πόσο χρόνο απαιτεί το SEO;
    Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χρόνος για το SEO μιας ιστοσελίδας λόγω της πολυπλοκότητας και των πολλών παραμέτρων που λαμβάνουν χώρα σε κάθε περίπτωση. Σύμφωνα με την εμπειρία μας ο χρόνος που απαιτείται για τα πρώτα αποτελέσματα είναι συνήθως απο3 έως 5 μήνες.